top of page

PRIVACYBELEID

Dubolimburg hecht belang aan uw privacy.


In geval de gebruiker van de website om persoonlijke informatie gevraagd wordt:

 

De verantwoordelijke voor de verwerking, C-REAL / Dubolimburg vzw, Centrum-Zuid 1111, 3530 Houthalen-Helchteren respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.
 

De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen gebruikt worden voor volgende doeleinden:

  • het sturen van relevante nieuwsbrieven

  • het sturen van informatie over het project

  • het sturen van informatie over infosessies, webinars en relevante subcampagnes

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan C-REAL / Dubolimburg vzw, Centrum-Zuid 1111, 3530 Houthalen-Helchteren, info@c-real.be gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.


In geval van gebruik van gegevens voor direct marketing: U kan zich kosteloos verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing. Hiertoe kan U zich steeds richten tot C-REAL / Dubolimburg vzw, Centrum-Zuid 1111, 3530 Houthalen-Helchteren, info@c-real.be


Uw persoonsgegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden.
 

Dubolimburg kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar de Dubolimburg-website gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk de Dubolimburg-website permanent te optimaliseren voor de gebruikers.

bottom of page